Karacabey C Sınıfı İş Güvenliği Kursu

Karacabey C Sınıfı İş Güvenliği Kursu 0 552 860 76 10

Karacabey C Sınıfı İş Güvenliği Kursu, İş Güvenliği Kursu / İSG Kursu / İSG Eğitimi
Karacabey C Sınıfı İş Güvenliği Kursu

Karacabey C Sınıfı İş Güvenliği Kursu, B sınıfı iş güvenliği kursu, A sınıfı iş güvenliği kursu, işyeri hekimliği kursu, işyeri hemşireliği kursu, temel isg kursu veya hijyen kursu almak istiyorsanız hemen Yeni Uzman Akademi’yi arayın. Yeni Uzman Akademi kaliteli, geniş ve güncel eğitim yelpazesiyle sizleri bekliyor. Acele edin, fırsatları kaçırmayın.

C Sınıfı İş Güvenliği Kurslarında İddialıyız

Karacabey C Sınıfı İş Güvenliği Kursu olan Yeni Uzman Akademi yeni eğitim döneminde de eğitimler düzenlemeye devam ediyor. Siz de C Sınıfı İş Güvenliği Kursu almak istiyorsanız Yeni Uzman Akademi şimdiden hazır.  Kalitenin ve başarının değişmeyen adresi olan Yeni Uzman Akademi İş Sağlığı ve Güvenliği Kursu bakanlık onaylı ve online eğitimler düzenler.

Kaliteli eğiticiler ve güncel ders kitapları ile bu dönemde de çok iddialıdır. Derslerini tamamen uzaktan eğitim olarak gerçekleştiren Yeni Uzman Akademi diğer kurslarında olduğu gibi C Sınıfı İş Güvenliği Kurslarında da en çok tercih edilen kurumdur. Türkiye İş Sağlığı ve Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi’de en tanınmış eğiticilerin rehberliğinde eğitim almak isterseniz hemen kaydınızı yaptırın.

Kursunuza Kimler Başvurabilir?

Birçok alanda eğitimler düzenleyen Yeni Uzman Akademi İş Sağlığı ve Güvenliği Kursu tarafından düzenlenen C Sınıfı İş Güvenliği Kursu programlarına kaydolmak için uygun bölümlerden mezun olmak gerekir.

Mimarlık fakültesi

Mühendis fakültesi

Teknik eğitim fakültesi

Ziraat Fakültesi mezunları C Sınıfı İş Güvenliği Kursumuza kayıt yaptırabilir. Belirttiğimiz fakültelerin dışında;

Fen fakültelerinin; fizik, kimya, biyoloji, moleküler biyoloji ve genetik bölümlerinden mezun olanlar ile

Güzel sanatlar fakültelerinin iç mimarlık bölümlerinden mezun olanlar da C Sınıfı İş Güvenliği Kursu almak için Türkiye İş Sağlığı ve Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi’ye kayıt yaptırabilirler.

Aynı zamanda meslek yüksekokulların İş Güvenliği Uzmanı yetiştirmek amacıyla eğitimler düzenleyen İSG bölümleri mezunları da C Sınıfı İş Güvenliği Kursu almak için Yeni Uzman Akademi’ye başvuru yapabilirler.

Gerekli Kayıt Evrakları Nelerdir?

Bakanlıkça tanınan kurumumuz Yeni Uzman Akademi tarafından düzenlenen C Sınıfı İSG Kursu programlarına kaydolmak isteyenlerin bazı evrakları kurumumuza iletmesi gereklidir. Kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyenlerin kimlik, diploma, başvuru formu ve nüfus kayıt örneği ile kurumlarımıza başvuru yapmaları gerekir. Başvurular bizzat Adana, İstanbul, Ankara, İzmir, İstanbul, Diyarbakır, Bursa’da bulunan kurumlarımıza yapılabilir. Dileyen katılımcılarımız online olarak da kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir.

Kurumunuzda Kurslar Nasıl Düzenlenir?

Karacabey C Sınıfı İş Güvenliği Kursu uzaktan eğitim ile gerçekleştirilir. Teorik eğitim ve pratik eğitim olarak düzenlenen bu eğitimlerin ders süresi 220’dir. 180 saat teorik eğitim ve 40 saat uygulamalı eğitim olarak gerçekleştirilir. Teorik eğitimler offline eğitim yani çevrimdışı eğitim olarak ve online eğitim (çevrimiçi) olarak gerçekleştirilir. Offline eğitimlerinin süresi 81 saattir. Derslerimize katılan C Sınıfı İş Güvenliği Kursu katılımcıları herhangi zaman kısıtlanması olmadan gün içerisinde istedikleri saatte bu derslere katılabilirler. Sektörde Zirve isim yeni uzman Akademi iş sağlığı ve güvenliği kursu ana sayfasında bulunan uzaktan eğitim sekmesi üzerinden derslere bağlanabilirler. Çevrimdışı eğitimler sisteme kayıtlı olduğundan C sınıfı İş Güvenliği Kursu katılımcılarımız bu dersleri istedikleri kadar tekrar edebilme şansına sahiptirler.

Canlı eğitimler ise ilk saati 09.00’da başlayan ve 15.00’te tamamlanan 1. seans ve ilk saati 15.00’te başlayıp 21.00’de tamamlanan 2. seansla yapılır. Değerli katılımcılarımız hangi grupta derse katılmak istediklerini kurs başvurusu esnasında belirleyebilirler. Ayrıca bakanlığa kurs kayıtlarınız girilmeden önce katılımcılarımız aranır. Katılımcılarımızdan kurslarını başlatmak için onay alınır.

Uygulamalı dersler için de kurslarımıza gelmenize gerek yoktur. Daha az masraf ve daha az zaman kaybı için Yeni Uzman Akademi C Sınıfı İSG Kursu katılımcılarını bulundukları ilde staj yapabilecekleri iş yerlerine yönlendiriyor.

Böylece Yeni Uzman Akademi C Sınıfı İş Güvenliği Kursu öğrencilerimiz konforlarını bozmadan ev rahatlığında ders programlarını tamamlayabilirler.

Sınavlara Ne Zaman Katılabilirim?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından ÖSYM’ye verilen yetkiyle yılda iki defa düzenlenen İSG sınavlarına girebilmek için kurs almak bir zorunluluktur. Başarılı bir şekilde C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Kursu programlarını tamamlayan öğrencilerimiz sınava girmeye hak kazanırlar. Az önce de belirttiğimiz gibi İSG sınavları, ÖSYM’nin bir sınav takvimi içerisinde iki defa gerçekleştirilir. Derslerin tamamlanmasının ardından adaylar ilk sınav için başvuru yapabilirler. Yalnız burada bir noktaya dikkat etmemiz gerekir: ÇSGB tarafından kursların tamamlanması için bir tarih belirlenir. Belirlenen bu tarihe kadar kurslarımızın, staj da dâhil, tamamlanması gerekir

ÖSYM Sınavları Nasıl Gerçekleştirilir?

Bakanlıkça verilen yetkiyle ÖSYM tarafından gerçekleştirilen İSG sınavlarına girecek olan C sınıfı iş güvenliği kursu mezunları belirlenen süre zarfında sınav başvurularını gerçekleştirmelidirler. Birçok ilde gerçekleştirilen sınavlarda C sınıfı iş güvenliği kursu alan kişilerin başarılı sayılabilmeleri için yeterli puanı almaları gerekir. Çoktan seçmeli 50 soruluk testten oluşan sınavda 35 veya üzeri doğru cevap ile başarılı sayılırlar. Her sorunun doğru cevabı 2 puan üzerinden hesaplanır. Yanlış cevaplar doğru cevapları silmediği gibi geçme notu ise 70 puan olarak belirlenmiştir.

Düzenli bir ders çalışma programı ve Yeni Uzman Akademi’nin kaliteli aynı zamanda güncel ders kaynakları yeterli puanı almanızı sağlayacaktır.

Sınavın başarılı sonucu sonrasında bakanlıkça sertifikalar hazırlanır. Bakanlığın izleme ve programı olan İSG Katip’te aktif hale gelen sertifikalarınızın görüntülenmesinin ardından C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olarak çalışabilirsiniz.

Az tehlikeli iş yerlerinde çalışabilen C Sınıfı İSG Uzmanları, OSGB’ler ve İSG birimlerinin personeli olarak çalışabilecekleri gibi tek bir kurumun tam zamanlı personeli olarak da görev alabilirler. Diledikleri halde birkaç firma ile anlaşıp günü birlik veya yarı zamanlı olarak hatta saat başı anlaşma yaparak çalışmaları da mümkündür. Devlet memuru olan C Sınıfı iş güvenliği uzmanları aylık 30 saat dışarıda çalışma hakkına sahiptirler.

En İyisi Olduğumuzda İddialıyız

Karacabey C Sınıfı İş Güvenliği Kursu alanında değil; eğitim düzenlediğimiz tüm alanlarda kalitemize yetişilemeyeceği hatta taklit bile edilemeyeceğini iddia ediyoruz.

B Sınıfı İş Güvenliği Kursu

A Sınıfı İş Güvenliği Kursu

İşyeri Hekimliği Kursu

İşyeri Hemşireliği Kursu

TMGD (ADR) Kurslarını online olarak düzenliyoruz. Sizin de bu eğitimlere katılma düşünceniz varsa bizi hemen arayın. Size bir telefon kadar yakınız.

Hemen Arayın HEMEN İLETİŞİM