Kahramankazan İşyeri Hemşireliği İSG Kursu

Kahramankazan İşyeri Hemşireliği İSG Kursu 0 552 860 76 10

Kahramankazan İşyeri Hemşireliği İSG Kursu, İş Güvenliği Kursu / İSG Kursu / İSG Eğitimi
Kahramankazan İşyeri Hemşireliği İSG Kursu

Kahramankazan İşyeri Hemşireliği İSG Kursu, işyeri hekimliği kursu, A,B,C sınıfı iş güvenliği kursu, temel isg kursu veya hijyen kursu almak istiyorsanız sizi Yeni Uzman Akademi ailesine bekliyoruz. Yeni Uzman Akademi, alanında uzman kadrosu, güncel eğitim dökümanları, kaliteli eğitim yelpazesi ve 7/24 ulaşabileceğiniz canlı destek hattımızla sizlerin hizmetindeyiz.

İşyeri Hemşireliği İSG Kursu Nedir?

Kahramankazan İşyeri Hemşireliği İSG Kursu, işyerlerindeki sağlık ve güvenlik risklerini değerlendirme, önleme ve yönetme konusunda uzmanlık gerektiren bir alandır. İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği) ise çalışanların sağlığını ve güvenliğini korumak için işyerinde alınan önlemleri ifade eder. İSG kursları, işyerlerinde çalışanların sağlığı ve güvenliği konusunda bilinçlendirme, eğitim ve sınavlar yoluyla uzmanlık kazandırmayı amaçlar.

Yeni Uzman Akademi’nin İşyeri Hemşireliği İSG Kursu

İş Güvenliği Kursu alanında öncü kurumumuz Yeni Uzman Akademi’nin İşyeri Hemşireliği İSG Kursu, tamamen uzaktan eğitim yöntemiyle verilmektedir. Bu sayede, kursiyerler işyerindeki işlerine devam ederken eğitimlerine de devam edebilirler. Kursiyerler, diledikleri yerden ve diledikleri zaman eğitimlerini alabilirler.

Yeni Uzman Akademi, İşyeri Hemşireliği İSG Kursu konusunda uzmanlaşmış bir eğitim kurumudur. Kurs, DSP için hazırlık aşamasında olanlar için düzenlenir. Hemşirelik, sağlık memurluğu, çevre sağlığı teknisyenliği, sağlık memurluğu bölümü mezunlarına yönelik iş sağlığı ve güvenliği kursudur. Kurs tamamen uzaktan eğitim yöntemiyle verilmektedir. 90 saat olan Diğer Sağlık Personeli İSG Kursu, offline ve online eğitim olarak teorik ders şeklinde düzenlenir.

Eğitimlerin ilk kısmı offline olarak gerçekleşir. Çevrimdışı olarak da niteleyebileceğimiz bu dersler Yeni Uzman Akademi İşyeri Hemşireliği İSG Kursu dersleri katılımcılarının kendilerine uygun saatlerde girdikleri derslerdir. Belli saatler arasına sıkıştırılmamış olan derslere İşyeri Hemşireliği İSG Kursu katılımcılarımız Yeni Uzman Akademi ana sayfasından katılırlar.

Online dersler ise “turkuzem” programı aracılığı ile gerçekleştirilir. Bahsettiğimiz bu dersler ise canlı ders olarak yapılır. Yani katılımcılarımızın ders saatlerinde programa giriş yapmaları gerekir. Bu dersler İşyeri Hemşireliği İSG Kursu Yeni Uzman Akademi tarafından iki farklı grupta gerçekleştirilir. İlk grup 09.00 ile 15.00 saatleri arasında gerçekleşir. Diğer grup ise Yeni Uzman Akademi tarafından İşyeri Hemşireliği İSG Kursu tarafından 15.00 ile 21.00 saatleri arasında gerçekleştirilir.

Çevrimiçi dersler Yeni Uzman Akademi tarafından kaydedilir ve İşyeri Hemşireliği Kursu katılımcıları her zaman ders kayıtlarına ulaşabilirler.

Kaliteli Kurs

Yeni Uzman Akademi’nin İşyeri Hemşireliği İSG Kursu, kaliteli bir eğitim programı sunar. Kurs içeriği, güncel İSG yasaları ve yönetmelikleri ile uyumlu şekilde hazırlanmıştır. Kursiyerlere, işyeri hemşireliği, iş sağlığı ve güvenliği, risk yönetimi, çevre sağlığı gibi konularda kapsamlı bir eğitim verilmektedir. Katılımcılarımız aldıkları eğitimlerle İşyeri Hemşireliği İSG Kursu programlarını verimli bir şekilde geçirirler.

Sınavlarda Yüksek Başarı

Ülkemizde İşyeri Hemşireliği Kursu alanlar için sınavlar ÖSYM tarafından gerçekleştirilir. ÖSYM tarafından bu sınavlar İSG başlığı altında gerçekleştirilir ve yılda iki defa düzenlenir. Bahsi geçen sınavlarda İşyeri Hemşireliği Kursu katılımcılarımızın 50 sorunun 30’una doğru cevap vermeleri gereklidir.

Sertifikamı Nereden ve Nasıl Alacağım?

Geçerli puanı alarak sınavda başarılı olanların sertifikaları ÇSGB tarafından düzenlenir. Adayların DSP Sertifikalarını almak için herhangi bir kuruma gitmelerine gerek yoktur. Yeterli puan alanlar İSG Katip / Süreç Yönetimi sekmesinden başvuru işlemlerini yatırdıktan sonra sertifika ücretini yatırırlar. Sertifikalar ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından İSG Katip Programına yansıtılır. Posta yoluyla sertifika gönderilmez.

Tüm kurumlarıyla Yeni Uzman Akademi’nin İşyeri Hemşireliği İSG Kursu, sınavlarda yüksek başarı oranlarına sahiptir. Kursiyerlere, sınavlara yönelik özel teknikler ve stratejiler öğretilmektedir. Bu sayede kursiyerler, sınavlarda daha başarılı olmakta ve İSG alanında uzmanlaşmaktadırlar.

Hep İyiyiz En İyiyiz

Kahramankazan İşyeri Hemşireliği İSG Kursu sadece bir şehirde bir kursla ve bir sınıfla eğitimler düzenleyen bir kurum değiliz. Siz değerli katılımcılarımızın desteği ile Yeni Uzman Akademi olarak tam yedi ilde kurumumuz bulunuyor.

Adana İşyeri Hekimliği İSG Kursu

Ankara İşyeri Hekimliği İSG Kursu

Antalya İşyeri Hekimliği İSG Kursu

Bursa İşyeri Hekimliği İSG Kursu

Diyarbakır İşyeri Hekimliği İSG Kursu

İstanbul Anadolu Yakası İşyeri Hekimliği İSG Kursu

Anadolu Yakası İşyeri Hekimliği İSG Kursu ile eğitimlerimize devam ediyoruz.

Kurumlarımızda İşyeri Hemşireliği İSG Kursu ile birlikte, işyeri hekimliği kursu, iş güvenliği uzmanlığı kursu ve TMGD Kursu düzenliyoruz. Unutmayın tüm eğitimlerimiz online olarak gerçekleştirilmektedir.

İnternet sitemizde bulunan telefon numaralarından bize her zaman ulaşabilir ve tüm eğitimlerimiz ile ilgili geniş bilgi alabilirsiniz. Kaydınızı da hem kurumlarımıza gelerek hem de online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Kayıt işlemleri için gerekli belgeler ise;

Kimlik

Diploma ( geçici mezuniyet belgesi ya da e –devlet mezuniyet belgesi )

Başvuru dilekçesi ( kurumumuzdan temin edebilirsiniz)

Nüfus kayıt örneği (gerekli durumlarda kurumuzca istenir)’dir.

Hemen Arayın HEMEN İLETİŞİM