Ataköy A Sınıfı İSG Kursu

Ataköy A Sınıfı İSG Kursu 0 552 860 76 10

Ataköy A Sınıfı İSG Kursu, İş Güvenliği Kursu / İSG Kursu / İSG Eğitimi
Ataköy A Sınıfı İSG Kursu

Ataköy A Sınıfı İSG Kursu olan Yeni Uzman Akademi olarak iş güvenliği kursu, işyeri hekimliği kursu, işyeri hemşireliği kursu, temel isg kursu ve hijyen kursu vermekteyiz.

Ataköy A Sınıfı İSG Kursu alabileceğiniz bakanlık onaylı kurs arıyorsanız adres çok açık: Yeni Uzman Akademi. Bakanlık onaylı ve uzaktan eğitim olarak gerçekleştirdiğimiz kurslarımıza sizi davet ediyoruz. Sektörde öncü isim olan A Sınıfı İSG Kursu Yeni Uzman Akademi, yeni eğitim dönemine hazır. Eğer siz de hazırsanız kaydolmak için acele ediniz. Türkiye A Sınıfı İSG Kursu Yeni Uzman Akademi sizleri bekliyor.

İş Güvenliği Uzmanı Kimdir?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş  iş sağlığı ve güvenliği alanında hizmet veren ve teknik personel olarak görev yapan kişilere verilen unvandır. Üç farklı sınıfta görev alırlar;

Az tehlikeli iş yerlerinde C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Tehlikeli ve az tehlikeli iş yerlerinde B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Çok tehkikeli, tehlikeli ve az tehlikeli iş yerlerinde görev alan A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

İş güvenliği uzmanları; OSGB firmaları aracılığıyla hizmet verebilecekleri gibi kurumlarda bireysel olarak da çalışabilirler.

Yazımızın konusu olan  Asınfı İSG Kursu katılımcılarımız sertifikalarını almalarının ardından her personel için;

10 dakika: az tehlikeli işyerleride

20 dakika: tehlikeli sınıftaki iş yerlerinde

40 dakika: çok tehlikeli iş yerlerinde çalışırlar.

Nasıl A Sınıfı İSG Kursu Alabilirim?

B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olarak tam zamanlı üç yıl (1095 gün ) çalışmış olaanlar Yeni Uzman Aakademi’de A Sınıfı İSG Kursu eğitimlerine katılabililer.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Yeterli gün sayısına ulaşanlar veya bakanlığın belirlediği son kayıt tarihine kadar fiili çalışma süresini sağlayanlar A Sınıfı İSG Kursumuza kayıt yaptırabilir. Kayıtlar için kurumumuza;

  • E- Devlet Belgesi ( Diploma – Geçici Mezuniyet Belgesi )
  • Nüfus Kayıt Örneği ( gerekli durumlarda istenir)
  • Başvuru Formu

Eğitimler Nasıl Gerçekleştirilir?

ÇSGB’nin onayı ile gerçekleştirdiğimiz eğitimler; offline,online, uygulamalı eğitim şeklinde gerçekleştirilir. 7 farklı ilde bulunan 8 farklı kurumla eğitimler düzenleyen Türkiye A Sınıfı İSG Kursu Yeni Uzman Akademi sizleri da kalitesi tartışılmaz eğitimlere bekliyor.

Kurumlarımızda 10 yılı aşkın bir sürenin ustalığıyla gerçekleştirilen eğitimlerimiz offline eğitimlerle başlar. 81 saat olan offline eğitimlerimize A Sınıfı İSG Kursu katılımcılarımız kendilerine uygun saatlerde katılabilirler. Tamammen kendinize göre ayarlayabileceğiniz bu derslerimize sitemizin Yeni Uzman Akademi uzaktan eğitimlere butonundan katılabilirsiniz.

Online eğitimler ise offline eğitimlerin hemen ardından gerçekleştirilir. 81 saat olan bu eğitimler ise A Sınıfı İSG Kursu katılımcılarımız için iki farklı grupta gerçekleştirilir. İlk grup 09.00 ile 15.00 saatleri arasında ve 15.00 ile 21.00 saatleri arasında olmak üzere gerçekleştirilir. Online eğitimler A Sınıfı İSG Kursu katılımcılarımızın tekrar edebilmesi için kayıt altına alınır ve Yeni Uzman Akademi, YouTube sayfasından yayınlanır. Canlı dersler bir günde en fazla 6 saat olarak gerçekleştirilibilir.

Pratik eğitimler ise A Sınıfı İş Güvenliği Kursu katılımcılarıızın rahatça eğitimlerini tamamlayabilmeleri için bir çok ilde gerçekleştirilebililir. Uygulamalı eğitimlerin süresi 40 saattir ve A Sınıfı İSG Kursu katılımcıları 5 iş gününde bu eğitimlerini tamamlarlar.

Tamamen uzaktan eğitimler A Sınıfı İSG Kursu eğitimlerinizi tamamlayabilirsiniz. Tüm A Sınıfı İş Güvenliği Kursu katılımcılarımıza;

İSO 9001 Kalite Yönetimi Belgesi

14001 2015 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi

ISO 45001:  2019 İş Güvenliği Yönetim Sistemi

İSO 10002 Müşteri Yönetim Sistemi Belgesi

Konu anlatım Kitabı

Deneme Kitabı

Online Denemeler

Sınav öncesi 90 saatlik soru çözüm programı

Ders tekrarı programları

WhatsApp ders çalışma grupları

İşe yerleşme ve iş konusunda rehberlik çalışmaları ve seminerler

Yukarıda yazdıklarımız da tüm A Sınıfı İSG Kursu katılımcılarımıza ücretsiz.

İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavları Nasıl Gerçekleştirilir?

Kursunu tamamlayan A Sınıfı Yeni Uzman Akademi İSG Kursu katılımcılarımız ÖSYM tarafından gerçekleştirilien A Sınıfı İSG Uzmanlığı sınavına katılırlar. Sınavda başarılı olmak için A Sınıfı İSG Kursu katılımcılarımızın 50 soruda en az 35 doğru yapmaları gerekir. Yeterli doğru sayısına ulaşanlara sertifikaları bakanlık tarafından verilir. Sınavda başarılı olamayanlar ise tekrar kurs almadan sonraki sınavlara ÖSYM üzerinden başvuru yaptıktan sonra tekrar sınava girebilirler. Deslerimize tekrar katılmak isteyenler de ekstara ücret ödemeden tekrar kurslarımıza katılabilirler.

Sertifikamı Nasıl Alabilirim?

Kurumumuz Türkiye İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu Yeni Uzman Akademi’nin tamamen uzaktan eğitim olarak gerçekleştilen kurslarının ardından sınava girilir. Sınavda başarılı olmalarının ardından da çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından sertifikalar A Sınıfı İSG Kursu katılımcılarımızın e- devlet programlarına yansıtılır. Katılımcılarımızın A Sınıfı İSG Uzmanlığı sertifikalarının e – devlete yansımasının ardından görev alabilirler.

Her Zaman Yanınızdayız

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Yeni Uzman Akademi A Sınıfı İSG Kursuna katılanlar için or. birçok avantaj sağlıyor. Bunlardan bazılarını kaleme aldığımız için tekrar yazıp zamanınızı almak istemiyoruz. Değinmediğimiz maddelerden şu an aklımıza gelenleri de sizlerle paylaşmak istiyoruz.

  • Asenkron deslerimizi sınav dönemine kadar açık tutuyoruz. İstediğiniz her zaman sınava hazırlık için çevrimdışı eğitimlere katılabilirsiniz ayrıca istediğiniz kadar tekrar yapabilirsiniz.
  • Canlı derslerimiz kayıt altına alındığı için A Sınıfı İSG Kursu katılımcılarımız Youtube kanalıımızdan derslere ulaşabilecekleri gibi Turkuzem şifrenizle de derslere ulaşabilirsiniz.
  • En uygun eğitim ücretleri ve en uygun ödeme koşullarını da A Sınıfı İSG Kursu katılımcıları için Yeni Uzman Akademi sunuyor. Her kredi kartına taksit imkanımız bulunmakta.
  • Sınav öncesi soru çözüm programlarını ise kalitesi İSG alanında herkes arafından bilinen eğiticiler eşliğinde gerçekleştirilir.
  • Kayıt yaptırmak veya eğitimlerimiz hakkında daha geniş bilgi almak isterseniz Yeni Uzman Akademi’nin ana sayfasında bulunan telefon numaralarından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Jivo ve WhatsApp programlarında da ulaşabilirsiniz.

Kaliteyi arayanların adresi Yeni Uzman Akademi İSG Kursu, C Sınıfı İSG Kursu, B sınıfı, A Sınıfı İSG Kursu, İşyeri Hekimliği Kursu, İşyeri Hekimliği Kursu eğitimleri de düzenler. Yüksekte çalışma eğiticisi eğitimi, yangın eğiticisi eğitimi için de Türkiye İSG Kursu Yeni Uzman Akademi sizleri bekliyor.

Hemen Arayın HEMEN İLETİŞİM