Çanakkale Diğer Sağlık Personeli Kursu

Çanakkale Diğer Sağlık Personeli Kursu 0 552 860 76 10

Çanakkale Diğer Sağlık Personeli Kursu, İş Güvenliği Kursu / İSG Kursu / İSG Eğitimi
Çanakkale Diğer Sağlık Personeli Kursu

Çanakkale Diğer Sağlık Personeli Kursu almak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Yeni Uzman Akademi olarak A,B,C sınıfı iş güvenliği kursu, işyeri hekimliği kursu, işyeri hemşireliği kursu, temel isg kursu ve hijyen kursu vermekteyiz. Sizde eğitimde kalite diyorsanız, hemen Yeni Uzman Akademili olun, fırsatlarımızı kaçırmayın.

Çanakkale Diğer Sağlık Personeli Kursu eğitimleri ve İSG Eğitimlerinde en kaliteli isim Yeni Uzman Akademi’dir.  Kaliteli eğitim kadrosu ve kaliteli ders materyalleri ile Diğer Sağlık Personeli Kursu Yeni Uzman Akademi yanınızda. Bakanlık onaylı gerçekleştirilen ve % 100 uzaktan eğitimle gerçekleşen Diğer Sağlık Personeli Kurslarımıza sizleri bekliyoruz. Yeni Uzman Akademi’de Diğer Sağlık Personeli Kursu tüm kurumlarında gerçekleştirilir. nerede olursanız olun eğitimlerimizi tamamen online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca işyeri hemşireliği kurslarımız ile ilgili bilgi almak için İstanbul’da bulunan kurumlarımız ayrıca İzmir, Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Bursa’da bulunan kurumlarımıza gelerek birebir bilgi alabilirsiniz.

Diğer Sağlık Personeli Kursuna Kimler Katılabilir?

DSP kısaltmasıyla da sıklıkça karşılaştığımız Diğer Sağlık Personeli Kursu almak isteyenlerin bakanlık tarafından belirlenen şartları taşıyor olmalıdırlar. Bu şartlar bakanlıkça;

  • Uygun bölümlerden mezun olma
  • Bakanlık onaylı kurumlardan eğitim almak
  • ÖSYM tarafından yapılan sınavda başarılı olma
  • Sertifika işlemlerini gerçekleştirmiş olmaktır. Şimdi Türkiye DSP Kursu Yeni Uzman Akademi olarak işyeri hemşireliği için gerekli şartlara yakından bakalım.

Hangi Bölüm Mezunları DSP Kursu Alabilir?

ÇSGB Diğer Sağlık Personeli Kursu almak isteyenleri öncelikle uygun bölümlerden mezun olması gerekir. Bu bölüm bakanlık tarafından;

  • Hemşirelik ( ortaöğrenim, önlisans ve lisans )
  • Acil Tıp Teknisyenliği ( ATT)
  • Çevre Sağlığı Teknisyeni
  • Sağlık Memurluğu bölümü mezunları; işyeri hemşireliği yani DSP kursu alabilir.

Belirttiğimiz bölümlerin dışında diplomaya sahip olanların işyeri hemşireliği eğitimi almak için uygun değildir.

Kursu Nereden ve Nasıl Alabilirim?

Çanakkale Diğer Sağlık Personeli Kursu eğitimi almak isteyenlerin öncelikle bakanlık onaylı bir kurumdan eğitim almaları gerekir. Sektörün öncü ismi Yeni Uzman Akademi bakanlık onaylı Diğer Sağlık Personeli eğitim kurumlarıdır. 90 saatlik Diğer Sağlık Personeli Kursunuzu tamamen uzaktan eğitim olarak gerçekleştirir.

Türkiye’nin her yerinden katılabileceğiniz işyeri hemşireliği kursu eğitimleri yukarıda da bahsettiğimiz gibi 90 saattir. Eğitimlerin ilk kısmı çevrimdışı olarak gerçekleştirilir. Bu derslere Türkiye’nin her yerinden ve her saatte katılabilirsiniz. Her katılımcı Diğer Sağlık Personeli Kursu çevrimdışı derslere Yeni Uzman Akademi Diğer Sağlık Personeli Kursu ana sayfasında bulunan uzaktan eğitim butonunu tıklayarak katılabilirler. Bu derslerin sona ermesinin ardından ise çevrimiçi dersler yapılır. Online olarak da adlandırabileceğimiz dersler iki farklı grupta gerçekleştirilir. 09.00’da başlayıp 15.00’da tamamlanan derslere katılabileceğiniz gibi 15.00 ile 21.00 saatleri arasında gerçekleşen derslere de katılabilirsiniz. Katılımcılarımız için Diğer Sağlık Personeli Kursu canlı eğitimlerini kayıt altına alıyoruz. Bu kayıtlara katılımcılarımız Yeni Uzman Akademi YouTube sayfasından ulaşabilirler.

ÖSYM, Sınavları Nasıl Gerçekleştirir?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının yetkilendirmesi ile Diğer Sağlık Personeli Kursu alanların sınavı ÖSYM tarafından gerçekleştirilir. Sınavda ÖSYM tarafından adaylara 50 soru yöneltilir ve sınavda başarılı sayılabilmek için 50 sorudan 30 tanesine doğru cevap vermek gerekir. Puan hesaplaması doğru cevaplara göre hesaplanır. Her sorunun doğru cevabı 2 puan olarak gerçekleştirilir.   

DSP Sertifikamı Nereden Alabilirim?

Yeterli puanı alarak sınavda başarılı olan Diğer Sağlık Personeli Kursu katılımcılarımızın sertifikaları bakanlık tarafından “e – devlet” programına yüklenir. Katılımcılarımızın sertifikalarının e – devlete yansımasının ardından İSG Profesyoneli olarak görev alabilirler. Belli bir geçerlilik süresi olmayan sertifikanızı sadece 5 yılda bir vize yaptırmanız gerekir. Vize işlemi e- devlet programı üzerinden gerçekleştirilir.

Nerelerde Çalışabilirim? 

İşyeri hekimleri ile birlikte görev alan Diğer Sağlık Personelleri, çalışanların sağlık kontrolleri ve periyodik muayenelerinde hekimlere yardımcı olurlar. Evrak takibi ve dokümantasyon görevlerini de işyeri hekiminin kontrolünde işyeri hemşireleri gerçekleştirir.

  • Çok tehlikeli sınıfta yer alan  ve 10 ile 49 arasında çalışanı olan işyerlerinde her personel için aylık 10 dakika
  • Yine çok tehlikeli sınıfta yer alan 50 ile 249 çalışanı olan işyerlerinde her çalışan için ayda en az 15 dakika.
  • Tehlike Sınıfı “çok tehlikeli” olarak geçen iş yerlerinde 250 ve üzeri çalışanı olan işyerlerinde her çalışan için personel başına ayda en az 20 dakika görev alırlar.

İSG Eğitimlerinde Farkımız Kalitemizdir

Birçok alanda eğitimler düzenleyen Yeni Uzman Akademi Diğer Sağlık Personeli Kurslarında da öncü isimdir. Sadece DSP Kurslarımız değil; tüm kurslarımız bakanlık onaylı olarak gerçekleştirilir. Kalitemizden ödün vermeden öğrenci odaklı eğitimler düzenliyoruz. Evinizde, koltuğunuzda otururken eğitimlerini tamamlayabilirsiniz. Her biri Türkiye genelinde tanınan eğiticilerin eşliğinde gerçekleştirdiğimiz eğitimleri en uygun eğitim ücretleri ile sunuyoruz.

Her sınav öncesi konu anlatım ve soru çözüm programları gerçekleştiriyoruz.

Kursiyerlerimize her sınav öncesi güncellenene ders materyallerini ücretsiz olarak gönderiyoruz.

Ders çalışma Whatsap grupları ile de eğitimlerinize katkı sağlıyoruz.

Her karta taksit imkanı sunuyoruz.

Dijital ders notlarımızla da yine yanınızdayız.

İşe yerleştirme rehberlik çalışmaları ile sınavı kazanan arkadaşlarımıza hizmet sunuyoruz.

Çanakkale Diğer Sağlık Personeli Kursu eğitimleri hakkında ayrıntılı bilgi almak ve kayıt işlemlerinizi tamamlamak için Yeni Uzman Akademi’ye her zaman ulaşabilirsiniz.

Geç kalmadan siz de Yeni Uzman Akademili olun.

Hemen Arayın HEMEN İLETİŞİM