Kahramankazan C Sınıfı İSG Kursu

Kahramankazan C Sınıfı İSG Kursu 0 552 860 76 10

Kahramankazan C Sınıfı İSG Kursu, İş Güvenliği Kursu / İSG Kursu / İSG Eğitimi
Kahramankazan C Sınıfı İSG Kursu

Kahramankazan C Sınıfı İSG Kursu almak istiyorsanız hemen Yeni Uzman Akademi’yi arayın. Bir telefonla Türkiye’nin heryerinde bize ulaşabilir, bilgi alabilir, kaydınızı yaptırabilirsiniz. Yeni Uzman Akademi, 10 yılı aşkın tecrübemizle, alanında uzman kadromuzla, 7/24 ulaşabileceğiniz canlı destek hattımızla sizleri aramıza bekliyoruz. Acele edin, size özel kampanyalarımızı kaçırmayın.

C SINIFI İSG KURSLARINDA ÖNCÜ İSİMİZ

Kahramankazan C Sınıfı İSG Kursu almak isteyenlerin en çok tercih ettiği eğitim kurumu Yeni Uzman Akademi’den siz de eğitim alabilirsiniz. Tüm eğitimlerimizde olduğu gibi C sınıfı İSG kursumuzu da bakanlık onaylı gerçekleştiriyoruz. Yeni Uzman Akademi C Sınıfı İSG Kursunu 10 yıllık tecrübeyle gerçekleştiriyor.

7 farklı ilde bulunan 8 ayrı kurumumuzla C sınıfı İSG kursu düzenliyoruz.  Türkiye C sınıfı İSG kursu Yeni Uzman Akademi olarak C Sınıfı İSG Kurslarını online olarak gerçekleştiriyoruz.  Siz değerli kursiyer adaylarımız Türkiye’nin her yerinden eğitimlerimize katılabilirsiniz. Kurs almak için farklı şehirlere seyahat etmenize ve ekstra birçok harcama yapmanıza gerek yok.  Kurumumuzdan online C sınıfı İSG kursu alabilirsiniz.

Kimler C Sınıfı İSG Kursu Alabilir?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, iş sağlığı ve güvenliği ile alakalı her şeyden sorumludur. Kimlerin C sınıfı İSG kursu alabileceği konusunda da bakanlık tarafından bazı standartlar koyulmuştur.

Kahramankazan C Sınıfı İSG Kursu alabilmek için

 Uygun bölümler;

Teknik eğitim fakültesi tüm bölümleri

Mimarlık fakültesi tüm bölümleri

Mühendislik fakültesi tüm bölümleri

Ziraat fakültesi tüm bölümleri

Fen fakülteleri fizik, kimya, biyoloji, moleküller biyoloji ve genetik bölümleri

Güzel sanatlar fakültesi iç mimarlık bölümleri

Tamamen iş güvenliği uzmanı yetiştirmek amacıyla kurulmuş meslek yüksek okullarının İSG programlarından mezun olanlar, uygun bölümlerden mezundurlar.

Uygun bölümlerden mezun olanların C sınıfı İSG kursu almaları gerekir.

 Eğitimler Nasıl Gerçekleştirilir?

Kahramankazan C Sınıfı İSG Kursu Yeni Uzman Akademi eğitimlerini yukarıda da belirttiğimiz üzere bakanlık onaylı olarak gerçekleştirir. C sınıfı İSG Kursu eğitimlerimiz 220 saattir.

İlk 90 saat (15 gün) çevrimdışı olarak yapılır. Çevrimdışı dersler asenkron eğitim, offline eğitim, canlı olmayan dersler şeklinde de adlandırılır. İnternet sitemizde bulunan uzaktan eğitim sekmesi üzerinden çevrimdışı derslere bağlanabilirsiniz.

Offline eğitimler C Sınıfı İSG Kursu katılımcılarının sayfalarına daha önceden yüklenir. Her katılımcımız kendisine ait kullanıcı adı ve şifreyi kullanarak C Sınıfı İSG Kursu eğitimlerine katılır. Katılımcılarımız dersler canlı olmadığı için kendilerine uygun zamanlarda derslere katılabilirler.

Sonrasında ise 90 saat (15 gün) online eğitim yapılır. Online eğitimler,  C sınıfı İSG Kursunda bir günde maksimum 6 saat olacak şekilde ders yapılır. Bu eğitimlere C sınıfı İSG kursu katılımcılarımız 09.00 ile 15. 00 saatleri arasında katılabilecekleri gibi 15.00 ile 21.00 saatleri arasında da bağlanabilirler.

Canlı eğitimlerin de bitmesinin ardından pratik eğitimler gerçekleştirilir. Pratik eğitimler toplamda 40 saattir ve 5 iş günü içerisinde gerçekleştirilir. Pratik eğitimlerin gerçekleştirilmesi için katılımcılarımıza birçok ilde eğitim görme fırsatı sunuyoruz.  Böylelikle katılımcılarımız farklı bir şehre gitmeden eğitimlerini gerçekleştirebilirler. Modern eğitim teknikleri ile gerçekleştirilen C sınıfı İSG kurslarımızdan yararlanmak istiyorsanız acele ediniz bir an önce kayıt işlemlerinizi gerçekleştirin.

İSG Sınavları Nasıl Gerçekleşir?

ÇSGB’ nin görevlendirmesi ile ÖSYM tarafından yılda 2 defa İSG sınavı gerçekleştirilir. Kursiyerlerimiz eğitimlerinin bitmesinin ardından ÖSYM tarafından gerçekleştirilen ilk İSG sınavına başvuru yapabilirler. Sınav 50 çoktan seçmeli sorudan oluşur. Başarılı olmak için ise 50 sorudan en az 35 tanesine doğru cevap vermek gerekir. Her doğru cevap ise 2 puan olarak hesaplanır. Bu bağlamda başarılı olmak için en az 70 puan almak gerekir. Bu konuda C Sınıfı İSG Kursu katılımcılarımızın dikkat etmesi gereken noktalardan biri sınavda yanlışların doğruları götürmemesidir. Sınava girme konusunda bakanlık veya ÖSYM tarafından belirlenmiş bir sayı yoktur.

Sertifikaların Düzenlenme Aşamaları Nelerdir?

Eğitimlerini tamamlayan tüm C Sınıfı İSG Kursu katılımcılarımızın sınava girmeleri ve başarılı olmaları gerekir. Başarı gösteren katılımcılarımızın sertifikaları bakanlık tarafından düzenlenir. Sertifikalar C Sınıfı İSG Kursunu tamamlayan ve sınavda başarılı olan katılımcılarımızın “ e- devlet” sayfalarına yüklenir. Böylelikle C Sınıfı İSG Kursu katılımcılarımız, C Sınıfı İSG Profesyoneli yani uzmanı olmuş olurlar.

Sertifikalarını alan katılımcılarımız C Sınıfı iş güvenliği uzmanı olarak az tehlikeli iş yerlerinde çalışabilirler. 3 yıl tam zamanlı C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı yapan arkadaşlarımız B Sınıfı İSG Kurslarına katılabilirler.

Yeni Uzmanla Kazanan Siz Olun

10 yıllık tecrübe,

7 farklı il ve 8 farklı eğitim kurumu

Hediye ders kitapları

Dijital ders materyalleri

Online sınava hazırlık soru çözüm programları

İş konusunda rehberlik çalışmaları ile Yeni Uzman Akademi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Merkezlerinden C Sınıfı İSG Kursunuzu alabilirsiniz. Üstelik tüm kredi kartlarına 9 taksit imkanı sunuyoruz.

Hemen Arayın HEMEN İLETİŞİM