Etimesgut B Sınıfı İş Güvenliği Kursu

Etimesgut B Sınıfı İş Güvenliği Kursu 0 552 860 76 10

Etimesgut B Sınıfı İş Güvenliği Kursu, İş Güvenliği Kursu / İSG Kursu / İSG Eğitimi
Etimesgut B Sınıfı İş Güvenliği Kursu

Etimesgut B Sınıfı İş Güvenliği Kursu almak istiyorsanız hemen Yeni Uzman Akademili olun. 10 yıllı aşkın tecrübemizle, alanında uzman kadromuzla, 7/24 ulaşabileceğiniz canlı destek hattımızla, başarıya giden yolda sizlerle beraberiz. Bir telefonla bize ulaşabilirsiniz. Acele edin, size fırsatları kaçırmayın.

Etimesgut B Sınıfı İş Güvenliği Kursu alabileceğiniz en ideal kurum Yeni Uzman Akademi yeni eğitim döneminde de sizlerle. Birçok alanda eğitim faaliyetlerini devam ettiren Yeni Uzman Akademi B Sınıfı İş Güvenliği Kursu, eğitimlerine sizi de davet ediyor. Türkiye’nin her yerinden eğitimlerimize katılabilirsiniz. Bakanlık onaylı B Sınıfı İş Güvenliği Kursu eğitimlerimiz online olarak düzenlenir.

Kurumumuzdan alacağınız B sınıfı iş güvenliği kursu eğitimlerini en kaliteli hocalarla gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin her yerinden katılabileceğiniz B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu eğitimlerini birçok ders materyali ile de destekliyoruz.

Bizler Yeni Uzman Akademi olarak İSG Kurslarını İstanbul (Esenler, Pendik), Bursa, İzmir, Ankara, Antalya, Diyarbakır ve Adana’da bulunan kurumlarımızla gerçekleştiriyoruz. Bu yönüyle de Türkiye’de İSG Kursu alanında Yeni Uzman Akademi en geniş eğitim ağına sahip kurumlarıdır.

Kimler B Sınıfı İSG Kursu Alabilir?

C sınıfı iş güvenliği uzmanları 1095 gün ( 36 ay) tam zamanlı çalışmaları ve bu çalışmalarını “İSG Katip Fiili Çalışma Raporu” ile belgelemeleri üzerine B Sınıfı İş Güvenliği Kursu alabilirler. Yeterli çalışma süresini tamamlamayanların B Sınıfı İş Güvenliği Kursu almaları mümkün değil.

Kurslar Nasıl Gerçekleştirilir?

Etimesgut B Sınıfı İş Güvenliği Kursu eğitimleri 220 saattir ve tamamen uzaktan eğitim olarak gerçekleştirilir. İlk olarak 90 saat çevrimdışı eğitim yapılır. Bu eğitimleri offline, asenkron olarak da adlandırmamız da uygundur.

Offline eğitimlere B Sınıfı İş Güvenliği Kursu katılımcılarımız ne zaman isterlerse o saatlerde derslere girebilirler. Her katılımcı B Sınıfı İş Güvenliği Kursuna sayfamızda bulunan uzaktan eğitim sekmesinden bağlanırlar. Ve her istediğiniz zaman derse girebildiğiniz gibi istediğiniz kadar ders tekrarı yapma şansına da sahipsiniz.

Sonrasında ise online eğitimler yapılır. Online eğitimler de 90 saattir.  09.00’da başlayıp 15.00’de biten ve 15.00’de başlayıp 21.00′ da biten iki grupta B Sınıfı İş Güvenliği Kursu düzenlenir. Canlı derslerimiz kayıt altına alındığından katılımcılarımız istedikleri zaman dersler tekrar edebilme şansına sahiptirler.

Staj eğitimleri ise B Sınıfı İş Güvenliği Kurslarının son kısmınıdır. 40 saattir ve 5 iş günü içerisinde tamamlanır. Birçok ilde staj eğitimleriniz tamamlayabilirsiniz. Sizin için birçok il ve ilçede staj eğitimi yapabileceğiniz iş yerleri ile sizler için anlaşma sağlamış durumdayız. Bir diğer adıyla uygulama eğitimlerini tamamlamanız halinde B Sınıfı İş Güvenliği Kursu eğitimleriniz de tamamlanmış olur ve sınavlara girmek için hak elde edersiniz.

İSG Sınavları Nasıl Gerçekleştirilir?

İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili her şey Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının gözetiminde gerçekleştirilir. İSG Profesyoneli için yapılan İSG sınavları da yine aynı bakanlıkça gerçekleştirilir. Bakanlığın görevlendirmesiyle; B Sınıfı İş Güvenliği Kursu alanlar da dâhil olmak üzere; ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda başarı göstermelidirler.

Başarılı sayılabilmek için ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınavlarda 50 sorunun 35 tanesine doğru cevap germek gerekir. Sınavda başarılı olamayanlar tekrar eğitim almadan sonraki sınavlara başvuru yapabilirler. Sertifikalar ise sınavı kazananlara ilgili bakanlık tarafından verilir.

Nerelerde Çalışabilirim?

Başarılı bir sınav geçiren B Sınıfı İş Güvenliği Kursu katılımcılarımız sertifikalarını aldıktan sonra C Sınıfı iş güvenliği uzmanlığından B sınıfı İş güvenliği uzmanlığına yükselirler.

C Sınıfı iş güvenliği uzmanı olduklarında görev aldıkları iş yerlerinde yine görev alabildikleri gibi tehlikeli sınıftaki iş yerlerinde de görev alabilirler.

Az tehlikeli iş yerlerinde her personel için aylık 10 dakika

Tehlikeli sınıftaki iş yerlerinde ise her personel için aylık 20 dakika çalışmaları gerekir.

Zaman Kaybetmeden Yeni Uzman Akademi’ye Gelin

Ücretsiz İSO sertifika eğitimlerimiz

Kaliteli kaynak kitaplar

Dijital materyaller

Modern eğitim sistemleri

Öğrenci odaklı eğitimler

Kaliteli eğitici kadrosu

Uygun ödeme koşulları ile Yeni Uzman Akademi başta B Sınıfı İş Güvenliği Kursu olmak üzere, A ve C İş Güvenliği Kursu, İşyeri Hekimliği Kursu, İşyeri Hemşireliği, TMGD Kursu için sizleri bekliyor. Üstelik tüm eğitimlerimiz online olarak gerçekleştiriliyor.

Hemen arayın, İSG İstanbul Kursu olan Yeni Uzman Akademi’ye kaydınızı yaptırın. Yarınlara ümitle bakabilmek için acele ediniz.  

Hemen Arayın HEMEN İLETİŞİM