Ambarlı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu

Ambarlı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu 0 552 860 76 10

Ambarlı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu, İş Güvenliği Kursu / İSG Kursu / İSG Eğitimi
Ambarlı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu

Ambarlı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu almak isterseniz hemen Yeni Uzman Akademi ailesine katılın. Yeni Uzman Akademi olarak A,B,C sınıfı iş güvenliği kursu, işyeri hekimliği kursu, işyeri hemşireliği kursu, temel isg kursu ve hijyen kursu vermekteyiz. Sizde hemen kaydınızı yaptırın, avantajlarımızı kaçırmayın.

8 Ayrı Kurumla Yeni Uzman Akademi’de A Kalite Eğitimler

Ambarlı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu için en ideal adres Yeni Uzman Akademi’dir. Kalitesinden asla ödün vermeyen A Sınıfı İş Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi yeni eğitim döneminde de sizlerle. Hem de sadece bir ilde değil.

Tam 7 ilde 8 farklı kurumla A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu düzenliyoruz. Aynı zamanda A Sınıfı İSG Kurslarımızı 10 yılı geride bırakan bir tecrübe ile gerçekleştiriyoruz.

Eğitim bizim işimiz diyoruz ve bu konuda çok iddialıyız.

Ambarlı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu bakanlık onaylı, online A Sınıfı İş Güvenliği kursu almak isteyenlerin ilk tercihi biziz. Peki, neden mi?

Kaliteli eğitim denilince akla ilk gelen şık Türkiye A Sınıfı İş Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi’dir. Her sınav öncesi güncellenen kitaplarımızı A sınıfı iş güvenliği kursu katılımcılarımıza hediye ediyoruz. Üstelik kitaplarımızı adresinize gönderiyoruz. Sadece ders kitapları yetmez birçok dijital materyal ile de A sınıfı iş güvenliği kursu katılımcılarımızın yanındayız.

Ambarlı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu katılımcılarımıza dijital olarak;

Ders notları

Hap bilgiler

Mini testler

Online deneme sınavları

Ders video kayıtları

Hiçbir ek ücret talep etmeden gönderilir.

Kimler A Sınıfı İSG Kursu Alabilir?

B sınıfı iş güvenliği uzmanı olarak 48 aylık çalışma dönemini geride bırakanlar A Sınıfı İş Güvenliği Kursu almaya hak kazanırlar. Siz de B sınıfı iş güvenliği uzmanı iseniz ve 48 ay / 4 yıl iş güvenliği uzmanı olarak hizmet verdiyseniz Yeni Uzman Akademi A Sınıfı İş Güvenliği Kursu öğrencisi olabilirsiniz.

Kayıtta Gerekli Evraklar Nelerdir?

Türkiye’de İSG kurslarının öncü ismi Yeni Uzman Akademi’ye kayıt olmak isteyenlerin öncelikle yeterli gün sayısını bildirir İSG Katip çalışma raporlarının olması gerekir.

Ayrıca;

Diploma (e-devlet mezun belgesi, geçici mezuniyet belgesi)

Kimlik

Bireysel vukuatlı nüfus kayıt örneği (gerekli durumlarda istenir.)

Eğitimi Süreci Nasıl İlerliyor?

En başta şunu belirtmemiz gerekir ki A Sınıfı İş Güvenliği Kursu almak için Yeni Uzman Akademi’ye olan arkadaşlarımızın hiçbir şekilde kurumumuza gelmelerine gerek yoktur. Çay içmek için her zaman bekleriz o ayrı tabii.

220 saat olan A Sınıfı İş Güvenliği Kursunu tamamen uzaktan eğitim ile tamamlayabilirsiniz. Eğitimlerimizin ilk 90 saati çevrimdışı olarak gerçekleştirilir. Offline eğitim olarak da adlandırabileceğimiz derslere A Sınıfı İş Güvenliği Kursu katılımcılarımız gün içerisinde saat sınırlaması olmadan girebilirler.

Online eğitimler ise çevrimdışı derslerin hemen ardından gerçekleştirilir. İki farklı eğitim grubunda gerçekleşen derslere A Sınıfı İş Güvenliği Kursu allan arkadaşlarımız 09.00 da başlayıp 15.00’te tamamlanan ve 15.00’te başlayıp 21.00’de tamamlanan gruplarımızdan hangisinde derse katılmak istediklerini belirleyebilirler.

Staj eğitimlerini ise A Sınıfı İş Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi farkı ile birçok ilde gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda dileyen kursiyerlerimiz staj eğitimlerini kendi iş yerlerinde de yapabilirler.

Sınavlar Nasıl Gerçekleştirilir?

Bizimle birlikte yola çıkarak A Sınıfı İş Güvenliği Kursu eğitimlerini tamamlayan tüm arkadaşlarımız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının görevlendirmesi ile ÖSYM tarafından yılda 2 defa gerçekleştirilen sınavlara girmek zorundalar. Bu sınavlar 50 sorudur ve başarılı olmak için A Sınıfı İş Güvenliği Kursu alan arkadaşlarımızın en az 35 soruya doğru cevap vermeleri gerekir.

Sınavda başarılı olan arkadaşlarımız A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı sertifikalarını bakanlık aracılığıyla almalarının ardından göreve başlarlar.

Nerelerde Görev Alabilirler?

Her iş güvenliği uzmanı ve uzman adayının bildiği gibi A Sınıfı İş Güvenliği Kursunun ardından sınavlarda başarılı olanlar çok tehlikeli iş yerleri başta olmak üzere tüm iş yerlerinde görev alırlar. Yani A Sınıfı iş güvenliği uzmanları her çalışan için (1 ayda);

Az tehlikeli iş yerlerinde, 10 dakika

Tehlikeli iş yerlerinde, 20 dakika

Çok Tehlikeli iş yerlerinde, 40 dakika hizmet verirler.

Avantajlarımızdan Yararlanmak İçin Acele Edin

Kalitenin adresi Yeni Uzman Akademi sizler için birçok yenilikler sunuyor. Tüm kursiyerlerimiz için A Sınıfı İş Güvenliği Kursu eğitimi alanlara;

İSO 9001: KALİTE YÖNETİMİ BELGESİ SERTİFİKASI

14001:  2015 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ SERTİFİKASI

İSO 45001:  2019 İŞ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ SERTİFİKASI

İSO 10002: MÜŞTERİ YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ SERTİFİKASI veriyoruz.

Aynı zamanda 2’li Yeni Uzman Akademi seti ve ayrıca 1 tane Hakan Erdoğan Soru Bankası gönderiyoruz.

Katılımcılarımız için hazırladığımız dijital ders notlarımızdan daha önce bahsetmiştik.

WhatsApp ders çalışma grupları

Uygun eğitim ücretleri

Tüm kredi kartlarına taksit imkânı

Havale ile ödeme de yine A Sınıfı İş Güvenliği Kursu alanlara özel Yeni Uzman Akademi’de.

Ambarlı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu almak için acele edin, size özel fırsatları kaçırmayın.    

Hemen Arayın HEMEN İLETİŞİM