Çaybaşı DSP Kursu

Çaybaşı DSP Kursu 0 552 860 76 10

Çaybaşı DSP Kursu, İş Güvenliği Kursu / İSG Kursu / İSG Eğitimi
Çaybaşı DSP Kursu

Çaybaşı DSP Kursu almak isterseniz Yeni Uzman Akademi’yi hemen arayın. Yeni Uzman Akademi olarak A,B,C sınıfı iş güvenliği kursu, işyeri hekimliği kursu, işyeri hemşireliği kursu, temel isg kursu ve hijyen kursu vermekteyiz. 10 yılı aşkın tecrübemizle, alanında uzman kadromuzla, 7/24 ulaşabileceğiniz canlı destek hattımızla sizi de Yeni uzman Akademi ailesine bekliyoruz.

Çaybaşı DSP Kursu eğitimlerinde öncü isim Türkiye DSP Kursu Yeni Uzman Akademi yeni eğitim döneminde de yanınızda olmaya devam ediyor.  Tamamen uzaktan eğitim ile gerçekleştirdiğimiz DSP Kursu eğitimlerimiz bakanlık onaylıdır. Ben de bakanlık onaylı DSP Kursu almak ve ilk sınavda başarılı olmak istiyorum diyorsanız Yeni Uzman Akademi sizleri bekliyor.

Kimler DSP Kursu Alabilir?

Çaybaşı DSP Kursu Yeni Uzman Akademi’de eğiti almak isteyenlerin öncelikle;

Hemşirelik ( lise, MYO, Lisans)

Acil Tıp Teknisyenliği (ATT)

Sağlık Memurluğu

Çevre Sağlığı Teknisyeni mezunu olması gerekir.

Kayıt Yaptırmak İsteyenlerden Hangi Evraklar İstenir?

Kimlik

Diploma (e – devlet mezun belgesi)

Başvuru formunu kurumumuza teslim etmeleri gerekir.

İşyeri Hemşireliği Eğitim Programları Nasıl Gerçekleşir?

Diğer Sağlık Personeli / DSP Kursu işyeri hemşireliği ismi ile de bilinir. Değerli kursiyer adaylarımız için bu hatırlatmayı yaptıktan sonra kurs programları hakkında da genel bilgileri aktaralım dilerseniz.

Çaybaşı DSP Kursu bakanlık onaylı ve 90 saattir ve tamamen uzaktan eğitim olarak gerçekleştirilir. İlk 45 saatini çevrimdışı olarak alabilirsiniz.

Çevrimdışı dersler; DSP Kursu katılımcılarımızın diledikleri saatlerde eğitimlere katılabilecekleri şekilde düzenlenir. Her DSP Kursu öğrencimiz kendisi için yapılandırılmış kullanıcı adı ve şifreyi kullanarak çevrimdışı derslere katılabilir. Offline, asenkron adları ile de sıkça karşılaştığımız dersler bir günde en fazla 6 saat olacak şekilde planlanır.

Programın sonraki kısmı ise bakanlık tarafından uygun görüldüğü gibi online olarak gerçekleştirilir. Online eğitimler DSP Kursu öğrencilerimiz için iki farklı seansla gerçekleştirilir. İlk seans; 09.00 ile 15.00 saatleri arasında diğer grup ise 15.00 ile 21.00 saatleri arasında gerçekleştirilir. Kurumumuz aracılığı ile DSP Kursu alan tüm arkadaşlarımız online eğitim saatlerini kendileri belirleyebilirler.

Çaybaşı DSP Kursu proğramlarında staj eğitimi yoktur.

Sınava Ne Zaman Girebilirim?

İSG profesyonelleri arasına ismini yazdırmak amacıyla DSP Kursu alan arkadaşlarımız için bakanlığın yetkilendirmesi ile ÖSYM tarafından yılda iki sınav düzenlenir. İSG başlığı ile gerçekleştirilen bu sınavlarda DSP Kursu alan katılımcılarımızın 50 sorunun en az 30 tanesine doğru cevap vermeleri ve en az 60 puan almaları gerekir.

Sertifikamı Nereden Alacağım?   

ÇSGB tarafından sınavda başarılı olanların sertifikaları e – devlet programına yüklenir. Kişiler DSP Sertifikalarını e – devlette görüntüledikten sonra işlem yapabilirler. Sertifikalara 5 yıl sonrasında vize işlemi uygulanır. 5 yılın sonunda yeniden DSP Kursu alınmasına veya sınava girilmesine gerek yoktur. Vize ( sertifika süresini uzatma ) işlemi yapılması yeterlidir.

Sektörde Öncü İsim

Tamamen uzaktan eğitim ile gerçekleştirdiğimiz DSP Kursu ile Türkiye’nin her yerinden eğitim almanıza olanak sağlıyoruz. Evinizden, işinizden, istediğiniz her yerden eğitimlerimize katılabilirsiniz. Bizler Türkiye DSP Kursu Yeni Uzman Akademi olarak kalitenin ve güvenin adresiyiz. Eğitim alarak İSG profesyoneli olmak isterseniz eğitimler için konuk olmaya hazırız.

Kaynak kitaplar

Dijital ders notları

Hap bilgiler

Online denemeler

Her sınav dönemi online soru çözüm programları

Konu tekrar programları ile farkımıza fark katıyoruz.

İnternet sitemizde bulunan telefon numaralarını arayıp bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca yine sitemizde bulunan WhatsApp ve Jivo Destek Hatları üzerinden de bize her zaman ulaşabilirsiniz. Eğitim danışmanlarımızdan DSP kursu başta olmak üzere bakanlık onaylı kurslarımız hakkında bilgi alabilir ve kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İstanbul, Adana, Ankara, İzmir, Bursa, Diyarbakır, Antalya’da bulunan kurumlarımızda da eğitim kayıtlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Özetle;  Yeni Uzman Akademi, iş sağlığı ve güvenliği kursu eğitimlerinde öncü olarak en geniş eğitim ağına sahip eğitim kurumudur. Öncü eğitim kurumumuzla siz de DSP Kursu alarak başarıyı yakalayabilirsiniz.

Hemen Arayın HEMEN İLETİŞİM