Mudanya Temel İSG Kursu

Mudanya Temel İSG Kursu 0 552 860 76 10

Mudanya Temel İSG Kursu, İş Güvenliği Kursu / İSG Kursu / İSG Eğitimi
Mudanya Temel İSG Kursu

Mudanya Temel İSG Kursu almak istiyorsanız hemen Yeni Uzman Akademi’yi arayın. Yeni Uzman Akademi’yi arayıp A,B,C sınıfı iş güvenliği kursu, işyeri hekimliği kursu, işyeri hemşireliği kursu, hijyen kursu, online TMGD kursu hakkında bilgi alabilirsiniz. Yeni Uzman Akademi olarak 10 yılı aşkın tecrübemizle, alanında uzman kadromuzla, 7/24 ulaşabileceğiniz canlı destek hattımızla her an sizin hizmetinzdeyiz. Bir telefonla Türkiye’nin neresinde olursanız olun kaydınızı yaptırabilirsiniz. Acele edin, fırsatları kaçırmayın.

Mudanya Temel İSG Kursu alabileceğiniz doğru adres Yeni Uzman Akademi sizleri bekliyor. Üstelik sadece bir noktada değil. 7 farklı ilde 8 farklı kurumla eğitimlerimiz devam ediyor. Bu yönüyle iş sağlığı ve güvenliği alanında Türkiye’nin eğitim ağı en geniş eğitim kurumlarıyız.

İş başlangıcı, yıllık eğitim yenileme, staj başvuruları için gerekli Temel İSG eğitimlerinizi Yeni Uzman Akademi’den alabilirsiniz. Kişisel olarak Temel İSG eğitimlerimize başvuru yapabileceğiniz gibi kurum çalışanları olarak toplu olarak da başvuru yapabilirsiniz.

Kurumumuzdan Temel İSG eğitimlerini;

Offline eğitim

Online eğitim

Yüz yüze eğitim şeklinde alabilirsiniz. Kurumlardan gelen talep doğrultusunda Temel İSG Kursunu personelin çalıştığı iş alanlarında da gerçekleştirme imkanı sunuyoruz. Üstelik toplu kayıtlara özel indirimlerle sunuyoruz.

Eğitim Süreleri Nasıl Belirlenir?

Mudanya Temel İSG Kursu süreleri Bakanlık tarafından belirlenmiştir. Bu süreler personelin çalıştığı kurumun hangi tehlike sınıfına ait olduğu ile ilgilidir.

Az Tehlikeli İş Yerleri İçin 8 Saatlik Temel İSG Kursu

Tehlikeli İş Yerleri İçin 12 Saatlik Temel İSG Kursu

Çok Tehlikeli İş Yerleri İçin 16 Saatlik Temel İSG Kursu alınması uygun görülmüştür.

Ayrıca;

Çalıştığınız kurum az tehlikeli ise 3 yılda bir Temel İSG Kursunuzu yenilemeniz

Eğer çalıştığınız kurum tehlikeli sınıfta ise 2 yılda bir Temel İSG Kursu almanız

Aynı zamanda çok tehlikeli iş yerlerinde çalışanların ise her yıl Temel İSG Kursu almaları gereklidir. Çalışıyor durumda olan personelin Temel İSG Kursu işveren veya işveren temsilcisi tarafından organize edilmelidir.

Çalışma alanınız her nere olursa olsun Temel İSG Kursu almalısınız. Unutmayın ki iş yerinizde sizi ve çalışan personeli koruyacak ilk şey Temel İSG Kursu bilgileridir. Bilinçli olarak hareket etmek için Temel İSG Kursu çok önemlidir.

Açılımı, iş sağlığı ve güvenliği olan İSG iş hayatımızın bir parçasıdır. Çalışma alanında karşılaşabileceğimiz tehlikeleri en aza indirmemizi sağlar. Başka bir deyişle Temel İSG Kursu hayati öneme sahiptir.

Herhangi mezuniyet şartına ihtiyaç duyulmaksızın alabileceğiniz Temel İSG Kursu ile iş hayatınızda daha emin adımlar atabilirsiniz.

Kursta Hangi Konuları Öğreneceğim?

Mudanya Temel İSG Kursu ders konuları farklı başlıklardadır. Görev alınılan iş yerine göre Temel İSG Kursu eğitim saatleri değişiklik gösterdiği gibi konularda da bazı değişiklikler olabilir.

  1. Genel Konular

Çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler,

Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları,

İşyerinde temizlik ve düzen,

İş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar,

  1. Sağlık Konuları

Meslek hastalıklarının sebepleri,

Hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması,

Biyolojik ve psikososyal risk etmenleri,

İlkyardım,

Tütün ürünlerinin zararları ve pasif etkilenim,

  1. Teknik Konular

Kimyasal, fiziksel ve ergonomik risk etmenleri,

Elle kaldırma ve taşıma,

Parlama, patlama, yangın ve yangından korunma,

İş aletlerinin güvenli kullanımı,

Ekranlı araçlarla çalışma,

Elektrik, tehlikeleri, riskleri ve önlemleri,

İş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri ile tekniklerinin uygulanması,

Güvenlik ve sağlık işaretleri,

Kişisel koruyucu donanım kullanımı,

İş sağlığı ve güvenliği genel kuralları ve güvenlik kültürü,

Tahliye ve kurtarma,

  1. Diğer Konular

(Çalışanın yaptığı işe özgü yüksekte çalışma, kapalı ortamda çalışma, radyasyon riskinin bulunduğu ortamlarda çalışma, kaynakla çalışma, özel risk taşıyan çalışma, kanserojen maddelerin yol açtığı olası sağlık riskleri ve benzeri konulardır.)

Kayıt İşlemlerini Nasıl Gerçekleştirebilirim?

Dilerseniz bireysel dilerseniz kurumunuz aracılığı ile toplu kayıt yapabileceğinizden yukarıda da bahsetmiştik. İnternet sitemizde bulunan telefon numaralarını arayıp kayıt yaptırabilirsiniz. Sayfamızda bulunan WhatsApp ve Jivo Destek Hattından da eğitim danışmanlarımızla iletişime geçebilir ve kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Başta Temel İSG Kursu olmak üzere tüm eğitimlerimiz ile ilgili geniş bilgi almak ve kayıt işlemlerinizi gerçekleştirmek için kurumlarımıza da başvuru yapabilirsiniz.

Bizler Yeni Uzman Akademi ailesi olarak Temel İSG Kursu eğitimleri olmak üzere birçok eğitim gerçekleştiriyoruz. İş alanınız ne olursa olsun bakanlık onaylı kurslarımıza bekleriz.

Hemen Arayın HEMEN İLETİŞİM